tisdag 19 augusti 2014

Generationens aldrig sinande dumhet

Ett land är något som bara finns. Eller hur? Det är inte precis som att man måste kämpa för att bevara det... eller?

Frihet och säkerhet är saker som aldrig kommer att försvinna. Vi kommer aldrig mer att behöva kämpa för att bevara våra rättigheter för det har ju andra redan gjort åt oss. Eller?

Samma sak gäller väl pengar? Det finns egentligen hur mycket pengar och resurser som helst det är bara att vissa har bestämt att en del ska ha mer än andra. Alla ska ju egentligen ha lika mycket pengar för helt olika arbeten och rentav för inget arbete! Det är sann rättvisa det! Eller?

Krig är något som bara hände förr i Sverige. Nu händer det bara i andra länder. Det kommer aldrig att hända här igen. Så vi behöver väl inget försvar? Eller?

Alla kulturer och raser kan leva tillsammans i harmoni och samverkan. Det spelar ingen roll att det finns motsättningar mellan olika grupper utomlands. Så fort alla dessa väl klumpas ihop i ett och samma land så försvinner alla konflikter! Eller?

Egentligen så finns det ju inte några raser för alla är vi ju människor och människor tillhör ju samma ras. Raser är bara nåt som de hemska NAZISTERNA hittade på för de ville döda alla judar! Eller?

...

Det är frustrerande att se idiotin bland ungdomar växa för var dag som går. Allt tas för givet. Ingen ska behöva ta ansvar för något. Inga skyldigheter. Bara rättigheter. 

Kärleken till det egna folket är borta. Att ha en pojkvän eller flickvän av utomeuropeisk härkomst betraktas som "coolt" och ger status i mångkulturella områden.

Är man en rasblandad individ ska man känna mer stolthet över den icke vita halvan av sig själv. Vår värld är idag full av "halva", identitetslösa individer.

Kan vi bryta denna utveckling? Eller är vårt folks framtid en gång för alla förlorad?

Räcker det med att ett mer nationellt sinnat och etniskt medvetet politiskt parti får styra... eller krävs det mer drastiska åtgärder?

Jag befarar det senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar